Inici-> Equip

Moisès Cubells

FACILITADOR DE TÈCNICA ESTRUCTURAL

Tota la meva vida he fet esport i he anat a la muntanya, per això quan em van dir que tenia una fasciïtis plantar i que la recuperació seria llarga, per mi va ser molt dur no poder quasi ni caminar.
Vaig provar molts mètodes, i encara que al principi anaven bé, quan començava a fer esport, al cap de res, la fasciïtis plantar tornava.
Un gran amic meu em va parlar de la Tècnica Estructural i vaig decidir provar-ho. I realment en quatre sessions el dolor va desaparèixer del tot. Vaig poder tornar a gaudir de fer esport i de la meva gran passió que és la muntanya, sense cap dolor.
Al cap d’un temps vaig decidir fer el curs de Tècnica Estructural per poder realitzar les sessions jo mateix, i ajudar a tot aquell que ho necessiti a no tenir dolor i ser feliç.

——–

Treball amb persones, animals, relacions entre persones, empreses, espais i habitatges. Les sessions poden ser presencials o a distància.

Xerrades gratuïtes a Catalunya, Andorra i resta d’Espanya.

TÈCNICA ESTRUCTURAL A DISTÀNCIA, COM FUNCIONA?
*CONTACTE: poseu-vos en contacte amb mi per a fer-me els comentaris i preguntes necessàries. Demaneu-me cita per a començar les sessions.

*FORMULARI: empleneu el FORMULARI DE PROTECCIÓ DE DADES.

*PAGAMENT: la Tècnica Estructural a distància va en un lot de 4 sessions i es pagaran sempre per avançat. En el cas de ser necessàries més sessions es pagaran individualment. Dades pel pagament mitjançant transferència bancària:

IBAN: ES74 2100 1169 6102 0011 1468

Titular: Moisès Cubells Oms

Concepte: cognoms i nom de l’interessat/da

*SESSIONS: aniré fent les sessions de Tècnica Estructural al ritme adequat a cada persona. Després de cada sessió us trucaré per traspassar-vos la informació.

Prices of Técnica Estructural sessions:

  • First session: 50 €
  • Following sessions: 40 €
  • Distance Técnica Estructural (lot of 4 sessions): 170 €
All prices have taxes included. Prices may vary depending on space or other parameters.

Països: Catalunya, Espanya
Idiomes: Català, Espanyol

CONTACTE:

Mima’t Estètica i Teràpies Naturals
Carrer de la Moreria, 14 baixos
17600 FIGUERES

Centre Harmonia Psicofísic
Carrer del Sud, 5
17600 FIGUERES

Formulari de protecció de dades - Moisès Cubells