Inici-> Equip

Elisabet Vallès

FACILITADORA I FORMADORA DE TÈCNICA ESTRUCTURAL

Tot és camí.
La Tècnica Estructural arriba a la meva vida, en un moment en què el meu cos està en ple brot d’una malaltia crònica.
La culpa, la por, la queixa i el dolor, s’instal·len per tots els racons, i sento la condemna d’haver quedat atrapada en el passat i el futur, deixant escapar el present.
Mai hauria pogut imaginar el gran canvi que he viscut i que encara ara visc. Un canvi físic i emocional, però sobretot un canvi de mirada envers el món.
És per això, que vull acompanyar-te en aquest camí de creixement, que circula en dos sentits i que farem plegats. Un camí de retrobament, per desaprendre allò que creiem absolut, fent de l’adversitat una oportunitat.
Si bé és veritat que no sempre podem canviar els factors externs, sí que podem canviar la nostra vivència interna i la gestió que en fem.
Bona part de la meva vida ha estat relacionada amb el teatre. Soc llicenciada en Art Dramàtic i les eines expressives que hi he adquirit han estat una formació molt valuosa per a mi. És curiós com, després de més de vint anys vinculada al món escènic, sento que entenc per primera vegada la força d’aquesta afirmació: “el cos és l’escenari on es representen les nostres emocions”.
M’agradaria compartir amb tu el meu agraïment cap a la Tècnica Estructural, així com els tresors que he pouat de la meva experiència personal.
Si a tu, tot això que dic, també et ressona…

“No hi ha llegat més gran que una vida feta do”, Jose Tolentino Mendoça.

TÈCNICA ESTRUCTURAL A DISTÀNCIA, COM FUNCIONA?

*CONTACTE: poseu-vos en contacte amb mi per a fer-me els comentaris i preguntes necessàries. Demaneu-me cita per a començar les sessions.

*FORMULARI: empleneu el FORMULARI DE PROTECCIÓ DE DADES.

*PAGAMENT: la Tècnica Estructural a distància va en un lot de 4 sessions i es pagaran sempre per avançat. En el cas de ser necessàries més sessions es pagaran individualment. Dades pel pagament mitjançant transferència bancària:

IBAN: ES18 0182 0233 1102 0230 2025

Titular: Elisabet Vallès Codina

Concepte: cognoms i nom de l’interessat/da

*SESSIONS: aniré fent les sessions de Tècnica Estructural al ritme adequat a cada persona. Després de cada sessió us trucaré per traspassar-vos la informació.

Prices of Técnica Estructural sessions:

  • First session: 50 €
  • Following sessions: 40 €
  • Distance Técnica Estructural (lot of 4 sessions): 170 €
All prices have taxes included. Prices may vary depending on space or other parameters.

Països: Catalunya, Espanya
Idiomes: Català, Español

CONTACTE:

PIERA

Properes activitats:

No s'ha trobat cap esdeveniment!

Formulari de protecció de dades - ELISABET VALLÈS