Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 2 i 3 de gener – Jordi Puig

Impartida per Jordi Puig

 

HORARI: dijous i divendres de 10 a 18 h.ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Tècnica Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Tècnica Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Tècnica Estructural al nostre lloc web.

PRÀCTICA INDIVIDUAL: atenció personalitzada posterior a la formació, dia i hora a concretar amb el formador.QUE NECESSITES:
ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet. Més informació: +34 621 180 530 (Nerea Armesto).

MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXIS EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 


UNEIX-TE A LA REUNIÓ


PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació i abans de l’inici d’aquesta, pots fer la resta del pagament per transferència.

IBAN: ES58 0019 0062 7040 1003 3931
Titular: Llaor i Angruneta, S.L.
Concepte: El teu nom i cognoms.
Import: 435 €

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

02 – 03 gen. 2025

Cost

510.00€

Ubicación

EN LÍNIA

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 2 i 3 de gener – Jordi Puig
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: 1
El “Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 2 i 3 de gener – Jordi Puig” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0