Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 1 i 2 d’agost – Ana María Lorca

Impartida per Ana María Lorca

 

HORARI: dijous de 10 a 19 h i divendres de 10 a 18 h.ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Tècnica Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Tècnica Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Tècnica Estructural al nostre lloc web.


MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXI EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

QUE NECESSITES: ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet.

UNEIX-TE A LA REUNIÓ DE ZOOM

ID de reunió: 844 0385 3152
Codi d’accés: 482017

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. REPETICIÓ DEL MÒDUL 2 DE TE:
si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb Ana María Lorca (+34 609 744 693).PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Per tal de fer el segon pagament de 435 €, posa’t en contacte amb l’Ana María Lorca (+34 609 744 693). Podràs pagar per transferència, Bizum o RUT.

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


Data

01 – 02 ag. 2024

Cost

510.00€
Tags: Español

Ubicación

EN LÍNIA

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 1 i 2 d'agost – Ana María Lorca
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: 7
El “Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 1 i 2 d'agost – Ana María Lorca” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0