Mòdul 2 de Tècnica Estructural a MOLINS DE REI – 3 i 4 d’agost – Mar Casadevall

Impartida per Mar Casadevall

 

HORARI: dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 18 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Tècnica Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Tècnica Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Tècnica Estructural al nostre lloc web.MATERIAL QUE OFERIM:
dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure. Si tens pensat treballar amb l’ordinador portàtil o tauleta, el pots portar l’últim dia de la formació.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. REPETICIÓ DEL MÒDUL 2 DE TE:
si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb la Mar Casadevall (+34 667 474 932).PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació, tens dues opcions per realitzar la resta del pagament:

  • En efectiu o Bizum el primer dia de la formació.
  • Per transferència: abans de la formació.

IBAN: ES13 2100 6434 1202 0029 6559
Titular: M. del Mar Casadevall Aguiló
Concepte: El teu nom.
Import: 435 €

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

03 – 04 ag. 2024

Cost

510.00€

Ubicación

SERANŸMA CENTRE
Av. de València, 6, 5 2, 08750 Molins de Rei, Barcelona

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 2 de Tècnica Estructural a MOLINS DE REI – 3 i 4 d'agost – Mar Casadevall
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: 8
El “Mòdul 2 de Tècnica Estructural a MOLINS DE REI – 3 i 4 d'agost – Mar Casadevall” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0