Mòdul 1 de Tècnica Estructural DES DE CASA – Del 16 de gener al 13 de febrer – Gemma Vila

Impartida per Gemma Vila

Descobreix la Tècnica Estructural des de la comoditat de casa teva, amb pràctiques grupals, sessions personalitzades i assessorament proper.

El Mòdul 1 de Tècnica Estructural des de casa és un programa de 28 dies dissenyat per oferir-te una experiència transformadora. Adquiriràs les tècniques necessàries i un protocol de treball per a poder alliberar la majoria dels dolors físics. Aprendràs a equilibrar el cos físic amb tècniques energètiques efectives, amb vídeos explicatius i material gràfic de qualitat. Gaudeix de la flexibilitat d’una formació en línia, amb 3 reunions grupals setmanals i una sessió individual amb un formador expert per guiar-te en el teu procés personal.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul, no és necessària cap mena de formació prèvia.

CERTIFICACIÓ: Després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, fundador de la Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a la realització del Mòdul 2 de TE.


HORARI DE LES REUNIONS SETMANALS:

  • Dijous 16 de gener: De 18 a 20 h.
  • Dijous 23 de gener: De 18 a 20 h.
  • Dijous 30 de gener: De 18 a 20 h.
  • Dijous 6 de febrer: De 18 a 20 h.

PREUS:

A partir de l’1 de desembre, ajustarem les tarifes per a poder continuar oferint un servei de qualitat. Si fas la paga i senyal abans del 30 de novembre, podràs conservar la tarifa vigent. Gràcies per la teva comprensió.

  • Mòdul 1 per primera vegada: 440 €
  • Mòdul 1 per primera vegada amb inscripció abans del 30 de novembre: 390 €.
  • Repetició del Mòdul 1: 60 €.


PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 60 € (20 € si ets repetidor) i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Uns dies abans de la formació rebràs la confirmació i les instruccions per a efectuar el segon pagament.

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

16 gen. 2025 – 13 febr. 2025

Cost

390.00€
Tags: Español

Ubicación

EN LÍNIA

Reservar esdeveniment

Mòdul 1 de Tècnica Estructural DES DE CASA – Del 16 de gener al 13 de febrer – Gemma Vila
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: Il·limitat
El “Mòdul 1 de Tècnica Estructural DES DE CASA – Del 16 de gener al 13 de febrer – Gemma Vila” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Repetició del Mòdul 1 de Tècnica Estructural DES DE CASA – Del 16 de gener al 13 de febrer – Gemma Vila
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: Il·limitat
El “Repetició del Mòdul 1 de Tècnica Estructural DES DE CASA – Del 16 de gener al 13 de febrer – Gemma Vila” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0