Retir de Comunicació Telepàtica Interespècies a LES MALDIVES – del 4 al 11 de gener – Mar Casadevall i Sergio Roca

Impartida per Mar Casadevall

Impartida per Sergio Roca

VIU LA TEVA EXPERIÈNCIA MALDIVES: SENT A POLS DE LA NATURA I APRÈN A COMUNICAR AMB ELS ANIMALS

T’imagines aprendre a comunicar-te amb els animals mentre gaudeixes d’una de les destinacions més paradisíaques del món?

Per primer cop llancem una experiència transformadora que canviarà la teva manera de veure el món.

Benvingut a una experiència única a les Maldives, on la bellesa de l’entorn natural s’uneix a la connexió profunda amb la vida animal. Aquesta no és només una escapada, és una oportunitat per reconnectar amb la natura i aprendre l’art de la comunicació animal en un entorn incomparable.

ALLOTJAMENT A L’ILLA LOCAL DE RASDHOO

Gaudeix de la teva estada en un hotel de l’illa local de Rasdhoo en règim de pensió completa (amb tots els àpats inclosos), perquè no t’hagis de preocupar de res més que gaudir.


EXCURSIONS I ACTIVITATS ÚNIQUES
  • Participa en sessions guiades de snorkel on tindràs la possibilitat de nedar amb taurons, manta gegant, tortugues i infinitat d’espècies de peixos per posar en pràctica les teves noves habilitats.
  • Navega per les aigües cristal·lines de l’Índic, on tindràs l’oportunitat d’observar dofins al seu hàbitat natural.
  • Visita un banc de sorra i gaudeix dels escenaris més paradisíacs del planeta.
  • Gaudeix de sessions de meditació i connexió amb la natura, perfectes per aprofundir la teva experiència.

 


FORMACIÓ EN COMUNICACIÓ ANIMAL

Submergeix-te en un programa intensiu de formació impartit per experts en l’àmbit de la comunicació animal i la gestió emocional. Aprendràs tècniques per connectar amb el món animal de manera respectuosa i conscient, obrint nous camins de comprensió.

Descobreix la màgia de la comunicació animal i aprèn a connectar profundament amb el regne animal mitjançant la nostra formació integral.

 


QUÈ VIURÀS EN AQUEST RETIR?

Aquest programa, dissenyat per als veritables amants dels animals, combina 16 hores de teoria amb pràctiques immersives a la natura, oferint-te una experiència completa i transformadora.

Presència Plena: Al llarg de la formació, dominaràs tècniques avançades per assolir una presència autèntica. La capacitat de ser completament present és fonamental per connectar de manera profunda amb els animals. Aprendràs a alliberar distraccions i enfocar la teva atenció, cosa que permet una interacció més sincera i significativa amb el món animal.

Gestió Emocional: La gestió adequada de les teves emocions és crucial per facilitar una comunicació clara i efectiva. En aquesta formació, adquiriràs eines i estratègies per identificar i manejar les teves emocions, cosa que et permetrà establir una connexió més genuïna i empàtica amb els animals. L’habilitat de regular els teus estats emocionals us ajudarà a crear un ambient de calma i confiança, afavorint una comunicació més fluida.

Saviesa Animal: Els animals tenen lliçons valuoses per oferir, tant en l’àmbit personal com espiritual. A través de la formació, descobriràs els ensenyaments profunds que els animals poden compartir amb tu. Aprendràs a interpretar els seus comportaments i senyals i comprendre millor les seves necessitats i perspectives. Aquesta saviesa no només enriquirà la teva relació amb els animals, sinó que també et proporcionarà més comprensió de tu mateix.

La formació es complementa amb pràctiques a la natura, on aplicaràs els coneixements adquirits en un entorn real. Aquestes pràctiques us permetran experimentar de primera mà com els principis de presència plena i gestió emocional influeixen en la comunicació amb els animals. Estaràs immers en l’entorn natural, observant i connectant amb els animals al seu hàbitat, cosa que et proporcionarà una comprensió més profunda i autèntica.

 


TARIFES

Possibilitat de contractar vols d’anada i tornada des d’Espanya per 600 € extra segons disponibilitat.
L’assegurança de viatge no està inclosa.

 


ALLOTJAMENT 7 NITS A RASDHOO
PENSIÓ COMPLETA

FORMACIÓ EN COMUNICACIÓ TELEPÀTICA INTERESPÈCIES

SAFARI SNORKEL EN 3 PUNTS DE L’ATOLÓ
SNORKEL AMB MANTES
SNORKEL EN UN VAIXELL ENFONSAT
EXCURSIÓ AL BANC DE SORRA
VISITA I PÍCNIC EN UNA ALTRA ILLA LOCAL
MEDITACIÓ A LA POSADA DE SOL EN UN BANC DE SORRA
AVISTAMENT DE DOFINS EN VAIXELL A LA POSTA DE SOL
ASSISTÈNCIA A L’AEROPORT
(Trasllats aeroport – Rasdhoo – Aeroport)

Regala’t el viatge a Maldives que et mereixes!

 


COM CONTRACTAR LA TEVA EXPERIÈNCIA MALDIVES

Envia’ns un WhatsApp al número +34 644 30 15 61 per consultar la disponibilitat de places.

Fes una transferència de 350 € per persona al número de compte que et facilitarem i envia’ns el resguard i la còpia del passaport a hola@experienciamaldivas.com.

Omple el formulari de reserva a la nostra web www.experienciamaldivas.com

Compra el teu vol (assegura’t que la data d’arribada coincideixi amb l’inici de l’estada). El teu vol ha d’arribar com a tard a les 14 h a l’aeroport de Male o reserva directament amb nosaltres per 600 € addicionals anada i tornada (segons disponibilitat).

Contracta la teva assegurança de viatge. (Et recomanem segur «Iati mochilero» amb anul·lació) et deixem un descompte amb aquest enllaç:
HTTPS: //WWW.IATISEGUROS.COM/?R=73760645617013&CMP=EXPERIÈNCIAMALDIVES

Data

04 – 11 gen. 2025

Cost

A partir de 1295 €
Tags: Español

Ubicación

RASDHOO (les Maldives)
7X7R+3C7 Rasdhoo, Maldivas

X