Taller de CONSTEL.LACIONS FAMILIARS a TERRASSA – 8 de juny – Ana María Lorca

Ana María Lorca

HORARI: dissabte de 16 a 21 h. CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

DEFINICIÓ

L’objectiu principal de les constel·lacions familiars és cercar, trobar i restablir l’amor, l’harmonia, la felicitat i l’equilibri entre tots els membres que formen part de qualsevol sistema familiar, laboral o social.

Aquest és un sistema que ET MOSTRA EL QUE REALMENT està succeint a la teva vida i no el que tu creus que passa.

És important que cada component del sistema pugui tenir el seu lloc, el que realment li correspon i tot això des de l’amor, des de la jerarquia i des de la llei de compensacions.

Les Constel·lacions Familiars, Teràpia Familiar o Teràpia Sistèmica:
Sorgeix de la investigació i constatació que la família és un sistema i que per la seva pròpia organització és un lloc on tot el que hi passa, recorre completament aquest sistema.

Quan hi ha manca d’alegria, de salut, d’amor, de prosperitat, etc., això es manifesta a través d’una sèrie de símptomes que planen de manera evident sobre un o alguns dels seus membres; el qual pot arribar a convertir-se en l’emblema de què els manca a tots.

Un sistema és un conjunt d’elements en interacció que si bé poden dividir-se en parts, aquestes adquireixen entitat a mesura que s’integren en la totalitat, és a dir, les parts són interdependents i estan interrelacionades.

Des del moment de néixer, cadascú de nosaltres està immers en un teixit de vincles que l’uneix amb tots els membres de la família. Aquesta influència ens acompanya per bé o per allò que no ens sembla bé i normalment de manera inconscient.

Les constel·lacions familiars fan visibles les dinàmiques que regeixen un sistema familiar, de vegades durant diverses generacions, i obren el camí cap a possibles solucions als conflictes plantejats.

Amb les constel·lacions pots treballar tot allò que està impedint que la pau, l’harmonia, l’amor, la serenitat o la felicitat no estiguin totalment presents a la teva vida.

T’invito a moure l’energia i a curar els aspectes que desitgis de la teva vida.


Informació addicional:

Per reserves, més informació o dubtes posa’t en contacte amb l’Ana María Lorca (+34 609 744 693).

Preus:

Constel·lar: 58 €
Representants: 28 €

Si efectues el pagament abans del dia 1 de juny, tindràs preus especials:
Constel·lar: 58 € / 50 €
Representants: 28 € / 18 €

*Consulta descomptes per pagament anticipat.


 

Data

08 juny 2024

Cost

Des de 18 €

Ubicación

BYDALORCA
Carrer de la Creu Gran, 54, Àtic 08221 TERRASSA

X