Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 6, 7, 8 i 9 d’agost – Mar Casadevall

Impartida per Mar Casadevall

HORARI: dimarts, dimecres, dijous i divendres de 9:30 a 13:30 h.ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Tècnica Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Tècnica Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Tècnica Estructural al nostre lloc web.

PRÀCTICA INDIVIDUAL: atenció personalitzada posterior a la formació, dia i hora a concretar amb el formador.QUE NECESSITES:
ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet. Més informació: +34 667 474 932 (Mar Casadevall).

MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXIS EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 


UNEIX-TE A LA REUNIÓ


PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació i abans de l’inici d’aquesta, pots fer la resta del pagament per transferència.

IBAN: ES13 2100 6434 1202 0029 6559
Titular: M. del Mar Casadevall Aguiló
Concepte: El teu nom i cognoms.
Import: 435 €

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

06 – 09 ag. 2024

Cost

510.00€

Ubicación

EN LÍNIA

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 6, 7, 8 i 9 d'agost – Mar Casadevall
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: 1
El “Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 6, 7, 8 i 9 d'agost – Mar Casadevall” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0