Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA per Argentina – 22 i 23 de juliol – Gemma Vila

Impartida per Gemma Vila

 

HORARI: dilluns i dimarts de 10 a.m. a 16 p.m.ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Tècnica Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Tècnica Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Tècnica Estructural al nostre lloc web.

PRÀCTICA INDIVIDUAL: atenció personalitzada posterior a la formació, dia i hora a concretar amb el formador.QUE NECESSITES:
ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet. Més informació: +34 622 082 930 (Gemma Vila).

MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXI EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 

UNEIX-TE A LA REUNIÓ DE ZOOM


PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 18,75 USD i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació i abans de l’inici d’aquesta, pots fer la resta del pagament per transferència.

IBAN: ES12 0182 4170 0402 0173 2467
Titular: Gemma Vila Pages.
Concepte: El teu nom i cognoms.
Import: 108,75 USD

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

22 – 23 jul. 2024
Caducat!

Cost

127,50

Ubicación

EN LÍNIA

X