Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 15 i 16 de juny – Lola Cid

Impartida per Lola Cid

 

HORARI: dissabte i diumenge de 10 a 18 h.ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Teràpia Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Teràpia Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Teràpia Estructural al nostre lloc web.

PRÀCTICA INDIVIDUAL: atenció personalizada posterior a la formació, dia i hora a concretar amb el formador.QUE NECESSITES:
ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet. Més información: +34 637 773 844 (Lola Cid).

MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem l’enllaç de la videoconferència i el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXI EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 


PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació i abans de l’inici d’aquesta, pots fer la resta del pagament per transferència.

IBAN: ES71 3035 0180 21 1801036612
Titular: M. Dolores Cid Cambeses
Concepte: El teu nom i cognoms.
Import: 435 €

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

15 – 16 juny 2024
En curs…

Cost

510.00€
Tags: Español

Ubicación

EN LÍNIA

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 15 i 16 de juny
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: Il·limitat
El “Mòdul 2 de Tècnica Estructural EN LÍNIA – 15 i 16 de juny” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0