Mòdul 2 de Tècnica Estructural a VILAFRESER/EN LÍNIA – 20 i 21 de juliol – Jordi Puig

Impartida per Jordi Puig

 

HORARI: dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 18 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Tècnica Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Tècnica Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Tècnica Estructural al nostre lloc web.


MODE PRESENCIAL:

MATERIAL QUE OFERIM: dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure. Si tens pensat treballar amb l’ordinador portàtil o tauleta, el pots portar l’últim dia de la formació.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 


MODE EN LÍNIA:

QUE NECESSITES: ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet. Més informació: Nerea Armesto (+34 621 180 530).

MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXIS EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

PRÀCTICA INDIVIDUAL: atenció personalitzada posterior a la formació, dia i hora a concretar amb el formador.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 

UNEIX-TE A LA REUNIÓREPETICIÓ DEL MÒDUL 2 DE TE:
si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb la Nerea Armesto (+34 621 180 530).PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació i abans de l’inici d’aquesta, pots fer la resta del pagament per transferència.

IBAN: ES58 0019 0062 7040 1003 3931
Titular: Llaor i Angruneta, S.L.
Concepte: El teu nom i cognoms.
Import: 435 €

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

20 – 21 jul. 2024
Caducat!

Cost

510.00€

Ubicación

VILAFRESER
Rectoria de Vilafreser, 2 17468 VILAFRESER

Altres Ubicacions

EN LÍNIA
X