Mòdul 2 de Tècnica Estructural a SANT PERE DE RIBES/EN LÍNIA – 15 i 16 de juny – Cristina Sánchez

Impartida per Cristina Sánchez

 

HORARI: dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 18 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).ÉS PER A TU SI:
has estat practicant la Tècnica Estructural I i vols ampliar els teus coneixements per a completar el treball, sigui per a aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar les emocions bloquejades i equilibrar el cos energètic. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul és necessari el certificat d’assistència del Mòdul 1 de Tècnica Estructural.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a formar part de l’EQUIP de Tècnica Estructural al nostre lloc web.


MODE PRESENCIAL:

MATERIAL QUE OFERIM: dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure. Si tens pensat treballar amb l’ordinador portàtil o tauleta, el pots portar l’últim dia de la formació.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 


MODE EN LÍNIA:

QUE NECESSITES: ordinador (amb càmera i altaveus) i connexió a internet. Més informació: +34 609 47 38 31 (Cristina Sánchez).

MATERIAL QUE OFERIM: t’enviarem el temari en PDF per correu electrònic el dia abans de la formació. El text del temari està registrat en nom del seu autor Jordi Puig al Registre de la Propietat Intel·lectual. Pots imprimir-ho si et cal, però t’agraïm sincerament que no en facis còpies ni ho facis arribar a tercers. NO LLEGEIXI EL TEMARI ABANS DE LA FORMACIÓ! És important anar descobrint els temes a mesura que es va avançant.

PRÀCTICA INDIVIDUAL: atenció personalizada posterior a la formació, dia i hora a concretar amb el formador.

En la pràctica de la formació, podràs treballar una persona, animal o cosa a distància. Recorda que per a treballar persones necessitem el seu permís conscient. 

UNEIX-TE A LA REUNIÓREPETICIÓ DEL MÒDUL 2 DE TE:
si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb la Cristina Sánchez (+34 609 47 38 31).PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 75 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació, tens dues opcions per realitzar la resta del pagament:

  • En efectiu el primer dia de la formació.
  • Per transferència: abans de la formació.

IBAN: ES43 3058 0516 7027 2003 7557
Titular: Cristina Sánchez
Concepte: El teu nom.
Import: 435 €

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

15 – 16 juny 2024
En curs…

Cost

510.00€
Tags: Español

Ubicación

SANT PERE DE RIBES

Reservar esdeveniment

Mòdul 2 de Tècnica Estructural a SANT PERE DE RIBES/EN LÍNIA – 15 i 16 de juny – Cristina Sánchez
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: Il·limitat
El “Mòdul 2 de Tècnica Estructural a SANT PERE DE RIBES/EN LÍNIA – 15 i 16 de juny – Cristina Sánchez” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0