Mòdul 1 de Teràpia Estructural a VILAFRESER – 6 i 7 d’agost – Jordi Puig

Impartida per Jordi Puig

 

HORARI: dimarts de 10 a 19 h i dimecres de 10 a 18 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).ÉS PER A TU SI:
vols millorar el teu benestar i el del teu entorn, sigui per a  aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar la majoria de dolors físics. Aprendràs a alleugerir el dolor puntual, equilibrar l’esquelet i recol·locar les vèrtebres energèticament. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul no és necessària cap mena de formació prèvia.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Teràpia Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a la realització del Mòdul 2 de Teràpia Estructural.MATERIAL QUE OFERIM:
dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure i roba còmode. Et recomanem que portis malles o pantalons curts per tal de veure sobre quins punts de les cames estem actuant. Com que treballarem l’esquena, és important que les dones portin sostenidors que es puguin descordar amb facilitat.


REPETICIÓ DEL MÒDUL 1 DE TE: si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb la Nerea Armesto (+34 621 180 530).


PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 60 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ Un cop confirmada la formació, tens dues opcions per realitzar la resta del pagament:

  • En efectiu: el primer dia de la formació.
  • Per transferència: abans de la formació.

IBAN: ES58 0019 0062 7040 1003 3931
Titular: Llaor i Angruneta, S.L.
Concepte: El teu nom.
Import: 330 €

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

06 – 07 ag. 2024

Cost

390.00€

Ubicación

VILAFRESER
Rectoria de Vilafreser, 2 17468 VILAFRESER

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 1 de Teràpia Estructural a VILAFRESER – 6 i 7 d'agost
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: Il·limitat
El “Mòdul 1 de Teràpia Estructural a VILAFRESER – 6 i 7 d'agost” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0