Mòdul 1 de Tècnica Estructural a SANT JULIÀ DE RAMIS – 24 i 25 d’agost – Imma Serrano

Impartida per Imma Serrano

HORARI: dissabte de 10 a 19 h i diumenge de 10 a 18 h. (El dinar no està inclòs, pots venir a dinar amb el grup o anar pel teu compte).ÉS PER A TU SI:
vols millorar el teu benestar i el del teu entorn, sigui per a  aplicar-t’ho a tu, als teus familiars i amics, o dedicar-t’hi.

OBJECTIU: adquirir les tècniques necessàries i un protocol de treball  per a poder alliberar la majoria de dolors físics. Aprendràs a alleugerir el dolor puntual, equilibrar l’esquelet i recol·locar les vèrtebres energèticament. Tant presencialment com a distància.

REQUISITS: per a realitzar aquest mòdul no és necessària cap mena de formació prèvia.

CERTIFICACIÓ: després de la formació, rebràs per correu electrònic un certificat d’assistència numerat i signat per en Jordi Puig, cocreador de Tècnica Estructural. Aquest certificat és imprescindible per a la realització del Mòdul 2 de Tècnica Estructural.MATERIAL QUE OFERIM:
dossier (per a la teoria i la pràctica) i material necessari.

QUÈ HAS DE PORTAR: material per escriure i roba còmode. Et recomanem que portis malles o pantalons curts per tal de veure sobre quins punts de les cames estem actuant. Com que treballarem l’esquena, és important que les dones portin sostenidors que es puguin descordar amb facilitat.REPETICIÓ DEL MÒDUL 1 DE TE: si vols repetir la formació, posa’t en contacte amb l’Imma Serrano (+34 696 027 264).PAS A PAS PER A LA TEVA INSCRIPCIÓ

⇒ Emplena el formulari que trobaràs al final de la pàgina. Tot seguit, fes la paga i senyal de 60 € i ja hauràs formalitzat la teva inscripció!
⇒ Una setmana abans de la formació rebràs un correu electrònic de confirmació.
⇒ El segon pagament de 330 €, s’ha d’efectuar en efectiu el primer dia de la formació.

IMPORTANT: ens reservem el dret a suspendre o canviar la data de la formació per circumstàncies alienes a la nostra voluntat o per no haver assolit el nombre mínim d’alumnes. En aquest cas, tens l’opció de realitzar una altra formació o recuperar l’import íntegre.


 

Data

24 – 25 ag. 2024

Cost

390.00€

Ubicación

SANT JULIÀ DE RAMIS
Carrer Castell de Montagut, 6, (Urbanització Golf Girona) 17481 Sant Julià de Ramis, Girona

X

Reservar esdeveniment

Mòdul 1 de Tècnica Estructural a SANT JULIÀ DE RAMIS – 24 i 25 d'agost – Imma Serrano
Paga i senyal
Disponible Inscripciones: 6
El “Mòdul 1 de Tècnica Estructural a SANT JULIÀ DE RAMIS – 24 i 25 d'agost – Imma Serrano” bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Total: 0